Medewerker Binnendienst

Vacature:  Medewerker binnendienst (fulltime)

Wie zijn wij?

Ultima produceert en verkoopt matrassen, boxsprings, kussens en andere producten die met slapen te maken hebben. We maken hierbij gebruik van kwalitatieve materialen en zetten vakmensen in met technische en ergonomische kennis om ervoor te zorgen dat ieder product volledig en op tijd geleverd wordt. Verder zijn we milieubewust, wat onder andere blijkt uit onze recyclebare matrassenlijn, en gaan we geen uitdaging uit de weg. Als de klant iets vraagt wat niet in de collectie zit, maken we in overleg een passend maatwerk product, (bijna) alles is mogelijk. We zijn een middelgroot bedrijf met een goede werksfeer. We werken samen, en staan samen achter onze producten.

Wat houd de vacature in?

Het is van groot belang dat bij ons alles op rolletjes loopt en dat de door onze klanten bestelde producten correct, volledig en op tijd geleverd worden. Je beheert het proces van het aannemen van bestellingen tot het organiseren van het transport naar de klant, een hele veelzijdige job dus! Inkomende bestellingen vanuit onze dealers verwerk je tot productiebonnen, er worden materialen ingekocht bij leveranciers, af en toe belt een klant met een vraag over een order. Tussendoor houd je contact met de productieafdeling over de voortgang en wanneer er zendingen klaar staan en je deze gecheckt hebt licht je de transporteur in. Kortom, je bent de (sterkste) schakel tussen onze dealers en onze productie.

Welk persoon zoeken we?

Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling, belangrijk om onze klanten goed te kunnen bedienen. Je bent handig met computers, al onze orders worden immers digitaal verwerkt. Op den duur weet je hoe onze producten er van binnen uit zien en hoe ze gemaakt worden, een gezonde hoeveelheid technisch inzicht is hierbij van belang. Verder denk je in oplossingen en ben je een echte regelaar met verantwoordelijkheidsgevoel, want wat wij beloven komen we na.   

Wat bieden we jou?

We bieden je een fijne werkomgeving met gezellige collega’s die voor elkaar klaar staan.
Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris passend bij jou kennis en ervaring.

Interesse?

Word je enthousiast van deze vacature en denk je de persoon te zijn die we zoeken?
Stuur een email naar s.fortuin@ultimabedden.nl met jou motivatie en CV en we nemen contact met je op.

Subcategorieën