Allround Productie medewerker

Vacature:  Allround productie medewerker (fulltime)

Wie zijn wij?

Ultima produceert en verkoopt matrassen, boxsprings, kussens en andere producten die met slapen te maken hebben. We maken hierbij gebruik van kwalitatieve materialen en zetten vakmensen in met technische en ergonomische kennis om ervoor te zorgen dat ieder product volledig en op tijd geleverd wordt. Verder zijn we milieubewust, wat onder andere blijkt uit onze recyclebare matrassenlijn, en gaan we geen uitdaging uit de weg. Als de klant iets vraagt wat niet in de collectie zit, maken we in overleg een passend maatwerk product, (bijna) alles is mogelijk. We zijn een middelgroot bedrijf met een goede werksfeer. We werken samen, en staan samen achter onze producten.

Wat houd de vacature in?

Als Allround productie medewerker maak je onze matrassen en boxsprings welke besteld worden door onze klanten. Je werkt voornamelijk met hout, veren en schuimen in allerlei soorten en maten. Hier komen weinig machines aan te pas, beslist geen lopende bandwerk dus.

Welk persoon zoeken we?

Bijna ieder product is anders qua maat en samenstelling, het is dus van belang dat je technisch inzicht hebt en handig bent. Verder heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, uiteindelijk liggen onze klanten op het door jou gemaakte bed, en dat moet goed zijn. Je past binnen ons team als je enthousiast, sociaal, en fijn in omgang bent. Wij leren je, zeker in het begin, hoe we onze producten maken totdat je zelfstandig werkt.

Wat bieden we jou?

We bieden je een fijne werkomgeving met gezellige collega’s die voor elkaar klaar staan.
Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris passend bij jou kennis en ervaring.

Interesse?

Word je enthousiast van deze vacature en denk je de persoon te zijn die we zoeken?
Stuur een email naar s.fortuin@ultimabedden.nl met jou motivatie en CV en we nemen contact met je op.

Subcategorieën