Nieuw bij Ultima

Nieuw bij Ultima

Nieuw bij Ultima:

13-7-2018. Alles is definitief. Ultima staat op de nieuwe Vakbeurs Slapen. Samen met onze collega's uit de branche staan we 3 dagen klaar om onze dealers en andere vakmensen te ontvangen met onze nieuwe collectie. Ons doel is samen zijn met z'n allen. Komen jullie ook?


  

 

1-6-2018. Wij hebben wij alle nieuwe kleuren en stoffen gezien die het dit jaar gaan worden in de beddenbranche. Wij gaan onze keuzes maken uit dit enorme en mooie aanbod.

    

     

 

 

 

De Ultima partnermatrassen collectie. Wij hebben zojuist geintroduceerd de ultieme keuze voor de consument. 36 verschillende matrassen die allemaal dezelfde hoogte hebben en daarom met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dat is nu eens echt persoonlijk slaapcomfort.

Klik op deze link voor alle informatie over deze unieke collectie.

 

 

 

Recent hebben wij een nieuwe pilot shop ontwikkeld en gebouwd bij Slaapboulevard Kwakernaat in Heinenoord. In deze nieuwe shop hebben wij een mooie combinatie weten te maken tussen (slaap) sfeer en (slaap) techniek. Al onze producten staan hier gepresenteerd.

  • Onze nieuwe collectie Havea natuurlatex matrassen in alle dikten en hardheden.

 

  • Ook hebben wij gekozen voor een  aantal mooie sfeervol aangeklede boxsprings.

 

  • Ook hebben wij een mooie overzichtelijke kast onwtikkeld voor de ruime keuze ergonomische hoofdkussens. 

 

 

Nieuw bij Ultima:

Een zorgbed kan ook gewoon mooi zijn. Van al onze boxsprings, de Forma boxspring, de Designbox en zelfs de Profielbox kan vanaf nu een zorguitvoering (hoog laag bed) gemaakt worden. Door een ingenieus (draadloos) elektrisch verstelbaar systeem, kan uw bed in hoogte versteld worden. Ideaal voor verzorging, maar ook gewoon gemakkelijk met opmaken. Met deze optie kunt u extra lang van uw mooie bed genieten. Het hoog laag bed kan zelfs in Trendelenburg en anti-Trendelenburg versteld worden. Ook als u uw bed na 2015 gekocht heeft, kunt u achteraf uw bed laten aanpassen.

Ultima, HET BED dat bij u past.

 

   hoog laag verstelbaar                   trendelenburg

      Hoog laag bed met een verstelbaar hoofd- en voeteinde.                       Hoog laag bed met Trendelenburg verstelling

Subcategorieën