Nieuw bij Ultima

Nieuw bij Ultima

Slapen op plastic afval uit de zee.

Ultima Bedden gaat internationaal.

Slapen op plastic afval uit de zee.

Elk jaar komt er 12 miljoen ton plastic in onze oceaan terecht. 90% van dit plastic afval is verborgen onder het wateroppervlak. Ultima Bedden heeft een duurzame manier bedacht om dit plastic te hergebruiken. Vanaf 1 september presenteren zij een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan.

Na een reinigingsproces wordt het plastic doormiddel van een uniek proces omgezet in zachte garens. Door zich te verbinden met SEAQUAL™ gaat Ultima Bedden bijdragen aan het opruimen van zwerfafval. Deze nieuwe matrassencollectie wordt van 1 tot en met 3 september gepresenteerd op de Vakbeurs Slapen in Baarn.

Ultima Bedden heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van bedden en matrassen, waarbij comfort en flexibiliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze stap naar een duurzaam product is de logische volgende stap voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan een schone leefomgeving. Daarnaast introduceren zij ook een nieuw comfortabel en duurzaam schuim, gemaakt van latex resten uit de matrassenproductie.
Kijk op www.sleeponseaqual.nl voor alles wat je wilt weten.

SEAQUAL™ is een initiatief waar men gelooft in de kracht van leven in een afval vrije omgeving. SEAQUAL™ werkt samen met NGO's, vissers en lokale gemeenschappen om oceanen, rivieren, riviermondingen, stranden en kustlijnen te reinigen. De missie van SEAQUAL™ is om onze oceaan vrij te houden van plastic afval. Samen voor een schone oceaan.

 


 

 

 

 

 

Nieuw bij Ultima:

13-7-2018. Alles is definitief. Ultima staat op de nieuwe Vakbeurs Slapen. Samen met onze collega's uit de branche staan we 3 dagen klaar om onze dealers en andere vakmensen te ontvangen met onze nieuwe collectie. Ons doel is samen zijn met z'n allen. Komen jullie ook?


  

 

1-6-2018. Wij hebben wij alle nieuwe kleuren en stoffen gezien die het dit jaar gaan worden in de beddenbranche. Wij gaan onze keuzes maken uit dit enorme en mooie aanbod.

    

     

 

 

 

De Ultima partnermatrassen collectie. Wij hebben zojuist geintroduceerd de ultieme keuze voor de consument. 36 verschillende matrassen die allemaal dezelfde hoogte hebben en daarom met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dat is nu eens echt persoonlijk slaapcomfort.

Klik op deze link voor alle informatie over deze unieke collectie.

 

 

 

Recent hebben wij een nieuwe pilot shop ontwikkeld en gebouwd bij Slaapboulevard Kwakernaat in Heinenoord. In deze nieuwe shop hebben wij een mooie combinatie weten te maken tussen (slaap) sfeer en (slaap) techniek. Al onze producten staan hier gepresenteerd.

  • Onze nieuwe collectie Havea natuurlatex matrassen in alle dikten en hardheden.

 

  • Ook hebben wij gekozen voor een  aantal mooie sfeervol aangeklede boxsprings.

 

  • Ook hebben wij een mooie overzichtelijke kast onwtikkeld voor de ruime keuze ergonomische hoofdkussens. 

 

 

Nieuw bij Ultima:

Een zorgbed kan ook gewoon mooi zijn. Van al onze boxsprings, de Forma boxspring, de Designbox en zelfs de Profielbox kan vanaf nu een zorguitvoering (hoog laag bed) gemaakt worden. Door een ingenieus (draadloos) elektrisch verstelbaar systeem, kan uw bed in hoogte versteld worden. Ideaal voor verzorging, maar ook gewoon gemakkelijk met opmaken. Met deze optie kunt u extra lang van uw mooie bed genieten. Het hoog laag bed kan zelfs in Trendelenburg en anti-Trendelenburg versteld worden. Ook als u uw bed na 2015 gekocht heeft, kunt u achteraf uw bed laten aanpassen.

Ultima, HET BED dat bij u past.

 

   hoog laag verstelbaar                   trendelenburg

      Hoog laag bed met een verstelbaar hoofd- en voeteinde.                       Hoog laag bed met Trendelenburg verstelling

Subcategorieën