Zorgbedden

Zorgbedden

Zorgbedden waarmee u thuis oud kunt worden.

Thuis wonen wordt zo bereikbaar voor iedereen. Het allerbelangrijkste op uw oude dag is toch in uw eigen vertrouwde omgeving zijn.
Ultima boxsprings kunnen worden aangepast naar zorgbed. Onze boxsprings zijn voorbereid om te kunnen worden bevestigd aan onze hoog-laag lift met kantelfunctie.Zowel de Trendelenburg als anti-Trendelenburg functie is standaard. (Deze functie mag alleen op dokteradvies gebruikt worden.) Zo kunt u veilig een nieuw bed kopen en dit later eventueel aanpassen naar een zorgbed. Ook bestaat de mogelijkheid om slechts 1 van de 2 boxsprings om te bouwen. Wij plaatsen dan onder het niet-zorgbed een frame om de hoogte weer gelijk te krijgen. Door de gecombineerde RF-afstandbediening kunnen 4 motoren met één bediening worden aangestuurd.

 

Bijna al onze matrassen kunnen bij aankoop of zelfs later worden voorzien van een innovatieve waterdichte overhoes met ventilerende toplaag. Deze innovatieve toplaag zorgt ervoor dat temperatuur en vochtafvoer goed worden gereguleerd. Daarnaast is er een speciaal ontwikkeld zorgmatras die aangepast kan worden bij schouder en heup, zodat er voor extra comfort en drukverlaging wordt gezorgd. 

 

Door de gecombineerde RF-afstandbediening kunnen 4 motoren met één bediening worden aangestuurd.

Ultima, HET BED dat bij u past.

Subcategorieën