Optimum collectie

Optimum collectie

Goed, Beter, Optimum. Beleef het comfort, elke dag opnieuw!

Optimum matrassen worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. Dit enorm ventilerende en ondersteunende latex schuim bestaat uit meer als de helft uit natuurlatex. Optimum matrassen zijn leverbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig comfort en zijn zeer comfortabel.

Welke soorten hebben wij binnen deze collectie?

  • Segmentum
  • Summum
  • Pressura V30

De basis van de Optimum collectie vormen de thermisch geharde pocketveren die worden samengesteld tot verschillende ergonomische profielen. Bovenop deze profielen zijn 2 dikke lagen Pulse-latex aangebracht met een totale dikte van 10 cm, welke de matras zijn unieke karakter geeft.(een normaal matras heeft een comfortlaag van 3-5 cm) Daarbij zijn deze lagen intern voorzien van extra schoudercomfort.

Pulse-latex is duurzaam, optimaal ventilerend, hoog-elastisch en zeer veerkrachtig.  

    

De Segmentum matras is de nieuwe standaard in persoonlijk, instelbaar slaapcomfort.

Door 3 uitwisselbare Pulse-latex elementen (leverbaar in 3 hardheden) in de comfortlaag is ieder matras geheel in te stellen op ieder gewenst lichaamsprofiel. Brede heup, smalle heup, brede of smalle schouder, elke zone is eenvoudig en snel aanpasbaar. Ook als in de toekomst de omstandigheden veranderen, kan de matras altijd weer aangepast worden. 

 

 

De Segmentum en Summum matrassen hebben een basis van Pulse-latex en pocketvering en zijn leverbaar in medium en stevig comfort. Beide matrassen zijn exact even hoog, waardoor ze door elkaar heen of als duo-optie gebruikt kunnen worden. Deze serie matrassen behoeft niet gekeerd te worden. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. Optioneel is hij ook verkrijgbaar met een Optinop (anti-slip ) onderzijde.

De Summum matras doet wat zijn naam al aangeeft. Hij geeft het Summum aan comfort.

De Summum heeft weer dezelfde basis van pocketvering. Daarbijgeeft de 10 cm dikke gezoneerde comfortlaag uw lichaam het lekkerste slaapcomfort. Wij bouwen de basis van de comfortlaag op door verschillende hardheden Pulse latex te verwerken in een ergonomisch profiel.

 

Ieder matras is leverbaar in 2 uitvoeringen: Natura of Climate.

De laatste uit de Optimum collectie is de Pressura V30.

Dit matras heeft een unieke combinatie van Pulse latex met Visco schuim. Soms wil je de drukverlaging van Visco schuim, maar toch de heerlijke soepele ondersteuning en comfort van latex. Wij hebben deze mooie combinatie voor u gemaakt. Alle opties en hardheden van de pocketvering zijn ook hier van toepassing.

 

Alle Optimum matrassen zijn met elkaar te combineren qua hoogte en hebben de volgende extra opties;

Natura
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol. De stof is voorzien van Tencel, voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog elastische schouderzone.

Climate
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog-elastische schouderzone.

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten.

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën