Natuurlatex collectie

Natuurlatex collectie

Wil jij ook slapen op puur natuur?

Wij hebben alle mogelijkheden om daaraan te voldoen. Ben je toe aan een eerlijk product met een natuurlijk karakter of heb je een miskoop gedaan en zoek je een topper met subliem comfort? Alles kan. Pocketvering met natuurlatex, volledige kernen van natuurlatex, een dik of dun matras of zelfs een partnermatras als jouw partner een andere keuze wil.

Natuurlatex beschikt door de open celstructuur over goed ventilerende eigenschappen. Tevens heeft natuurlatex een uitstekende elasticiteit en veerkracht. Hierdoor bieden de matrassen een zeer goede ondersteuning en zijn deze matrassen zeer comfortabel. Natuurlatex matrassen zijn uitermate geschikt om te combineren op een (verstelbare) lattenbodem of boxspring en hebben een lange levensduur.Iedereen die geen rugklachten en ondere ongemakken wil hebben veroorzaakt door zijn oude matras heeft hier de beste keuze voor een natuurlijke ondersteuning.

Natuurlatex

 

Havea 5000

Deze nieuwste telg in deze familie heeft de combinatie van het beste uit 2 werelden. De basis is onze pocketvering die wij in de CumLaude 1000 en 2000 gebruiken. Alleen is nu de afwerking van een 5 cm dikke laag echt 85% natuurlijke latex. Het comfort van de natuurlijke veerkracht en de ondersteuning van de gezoneerde pocketvering.

 

Havea 4000
Dit is het bekende neusje van de zalm. Wij hebben alles uit de kast getrokken om een super natuurlijk gevoel te geven. Een mooie kern (16 cm) van natuurlatex met daarop een inbouwde natuurlatex topper van 7 cm.
De Havea 4000 is een circa 27 cm hoge matras met een gezoneerde natuurlatex kern. Deze matras behoeft niet gekeerd te worden.  Je hoeft alleen de ingebouwde topper maar te draaien. Lekker makkelijk.
De onderzijde bestaat uit  een 3D breisel, waardoor er altijd een luchtlaag is tussen de bodem en de matras voor een optimale ventilatie. Optioneel ook te verkrijgen met een Optinop (anti-slip) onderzijde.

 

Havea 3000
Dit is voor de slapen die stabiel wil liggen, maar wel met een duidelijk comfort. De Havea 3000 is een circa 21 cm dikke matras met een gezoneerde natuurlatex kern. De ingebouwde schouder, heup- en taillezone zullen u verrassen en verwennen.

 

Havea 3500 partnermatras
Dit is de partner uitvoering van de Havea 3000. Wij maken aan de onderkant een extra laag Energyfoam van 3 cm zodat het matras qua hoogte perfect past in de partnercollectie van Ultima.

 Havea 2000
De instapper die niet onder doet voor de rest. De Havea 2000 is een circa 19 cm dik matras, met een gezoneerde natuurlatex kern. Gewoon een heerlijk natuurlijk comfort.

Havea 2500 partnermatras
Dit is de partner uitvoering van de Havea 2000. Wij maken aan de onderkant een extra laag Energyfoam van 6 cm zodat het matras qua hoogte perfect past in de partnercollectie van Ultima.


Alle matrassen zijn naar uw keuze verkrijgbaar met een wasbare tijk, de Climate, (matrashoes) of  een tijk met wol, de Natura.

 

Natura
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie.  Deze tijk is niet wasbaar, maar wel bij de stomerij te reinigen.

Climate
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie.  

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten. 

Opti-nop onderzijde
Opti-nop onderzijde is uitermate geschikt als bescherming tegen een ruwe ondergrond van bijvoorbeeld een spiraalbodem.

 

 

Subcategorieën