Initio collectie

Initio collectie

Initio matrassen. 

Als je kiest voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, dan zit je bij de Initio goed. Een ergonomische opbouw, een afwerking met een comfortabel en ondersteunend schuim en een leuke prijs. Voor deze prijs hoef je geen rugpijn en andere rugklachten meer te hebben.

Deze 2 matrassen zijn allebei even hoog. Maar liefst 24 cm.
Omdat beide Initio matrassen dezelfde hoogte hebben, kunt u in 1 bed 2 verschillende comfort uitvoeringen kiezen zonder dat er hoogte verschil is. Ook kunnen alle uitvoeringen als duo-optie geleverd worden. Wij maken dan 1 grote matrashoes en vullen die met 2 verschillende of 2 dezelfde kernen. Geen hinderlijke naad tussen de matrassen.

De tijk is gevuld met een klimaatvezel en wasbaar op 40 graden Celsius.

Initio matras PE10:

Dit ca. 24 cm dikke matras heeft een kern met pocketvering in zones en aan boven- en onderzijde een 4 cm dikke energyfoam comfortlaag. Dit matras is al te koop in 90x200 voor € 495.=

Initio matras PL20:

Dit ca. 24 cm dikke matras heeft een kern met pocketvering in zones en aan boven- en onderzijde een 4 cm dikke latex comfortlaag. Dit matras is al te koop in 90x200 voor € 645.=

Alle Initio matrassen zijn leverbaar in;

  • Breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. Alle andere breedtematen kunnen wij ook voor u maken. De meerprijs is 5% extra op de dichtsbijzijnde maat.
  • Lengtematen 200, 210 en 220. Alle andere lengte maten kunnen wij ook voor u maken. De meerprijs is 5% extra op de dichtsbijzijnde maat.
  • Initio matrassen hebben een omruilgarantie van 60 dagen op al onze standaardmaten. Tijdens deze periode kunt u de hardheid of type comfort wijzigen.
  • Tegen een kleine meerprijs kunnen de Initio matrassen gestoffeerd geleverd worden. Met een topmatras uit onze collectie kunt u dan genieten van "Scandinavisch"comfort.

Ultima, HET MATRAS dat bij u past.

Subcategorieën