Historie Ultima

Ultima: 3 generaties bijna 60 jaar ervaring.

In 1960 werd Slaapboulevard Kwakernaat opgericht door Herman Kwakernaat. Het bedrijf is begonnen in een klein pand in Heinenoord en verkocht naast bedden ook andere meubelen. Door de jaren heen heeft dit echte familiebedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: met ruim 4000m2 winkeloppervlakte de grootste exlusieve beddenspeciaalzaak in de regio Rotterdam.

De grote passie van Herman was het zoeken naar en het bieden van het ultieme slaapcomfort aan zijn klanten. Door zijn grote interesse in het fysieke welbevinden van de klant en door het volgen van diverse opleidingen, had Herman veel medische kennis. Om een zo optimaal mogelijk slaapsysteem aan elke individuele klant te kunnen aanbieden ontwikkelde Herman zelf een beddenlijn. Deze beddenlijn, samen met de toen zeer innovatieve lattenbodem Forma stonden aan de wieg van Ultima. Ook is de collectie ergonomische hoofdkussens een standaard geworden in de branche. Ultima bedden, in 1997 opgericht door Herman met zijn oudste zoon Henk (zelf al 30 jaar ervaring in de branche) is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende fabriek in slaapcomfort met meer dan 60 dealers in Nederland en Duitsland.

Nog steeds is er een intensieve samenwerking met Slaapboulevard Kwakernaat (sinds 2005 onder leiding van broer Piet en zijn zoon Marcel) op het gebied van productontwikkeling, het volgen van markt ontwikkelingen enz. Daarbij is de andere zoon van Herman ook een beddenspeciaalzaak begonnen in Roosendaal. Dick Kwakernaat en zijn vrouw zijn daarmee toegetreden tot de beddenspecialisten in de familie. Ook zij helpen mee met het ontwikkelen van nieuwe producten en mooie winkelpresentaties.

Inmiddels heeft ook de 3e generatie zijn intrede gedaan binnen Ultima, zodat we de aankomende jaren verder kunnen met dezelfde passie en visie waar het jaren geleden mee begonnen is.

Met een team van mensen in onze fabriek in het oer-hollandse Strijen werken wij met de gezamenlijke passie. HET BED voor u maken.

Ultima, HET BED dat bij u past.