Segmentum collectie

Segmentum collectie

De Segmentum matras is de nieuwe standaard in persoonlijk, instelbaar slaapcomfort.

Door 3 uitwisselbare Pulse-latex elementen (leverbaar in 3 hardheden) in de comfortlaag is ieder matras geheel in te stellen op ieder gewenst lichaamsprofiel. Brede heup, smalle heup, brede of smalle schouder, elke zone is eenvoudig en snel aanpasbaar. Ook als in de toekomst de omstandigheden veranderen, kan de matras altijd weer aangepast worden. 

 

De Segmentum matrassen hebben een basis van Pulse-latex of pocketvering en zijn leverbaar in medium en stevig comfort. Beide matrassen zijn exact even hoog, waardoor ze door elkaar heen of als duo-optie gebruikt kunnen worden. Deze serie matrassen behoeft niet gekeerd te worden. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. Optioneel is hij ook verkrijgbaar met een Optinop (anti-slip ) onderzijde.

Ieder matras is leverbaar in 2 uitvoeringen: Natura of Climate.

 

Natura
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol. De stof is voorzien van Tencel, voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog elastische schouderzone.

Climate
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog-elastische schouderzone.

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten.

Segmentum pocket
Deze matras heeft een basis van een gezoneerde pocketvering, met een 10 cm. dikke Pulse-latex comfortlaag. Deze comfortlaag is voorzien van 3 uitwisselbare elementen voor een persoonlijke instelling.

Segmentum latex
Deze matras heeft een basis van Pulse latex, met een 10 cm. dikke Pulse-latex comfortlaag. Deze comfortlaag is voorzien van 3 uitwisselbare elementen voor een persoonlijke instelling.

 

 

 

 

Subcategorieën