Latex collectie

Latex collectie

De Latex collectie is opgebouwd uit drie verschillende natuurlatex matrassen, een natuurlatex topper en een pocketveringmatras met een Pulse-latex comfortlaag.

Wil je ook liggen op puur natuur?

Natuurlatex en Pulse-latex beschikken door hun open celstructuur over goed ventilerende eigenschappen. Tevens hebben zij een uitstekende elasticiteit en veerkracht. Hierdoor bieden de matrassen een zeer goede ondersteuning en zijn deze matrassen zeer comfortabel. Natuurlatex en Pulse-latex matrassen zijn uitermate geschikt om te combineren op een (verstelbare) lattenbodem of boxspring en hebben een lange levensduur.Iedereen die geen rugklachten en ondere ongemakken wil hebben veroorzaakt door zijn oude matras heeft hier de beste keuze voor een natuurlijke ondersteuning.

Natuurlatex

 

Havea 4000
Dit is het bekende neusje van de zalm. Wij hebben alles uit de kast getrokken om een super natuurlijk gevoel te geven. Een mooie dikke kern van natuurlatex met daarop een inbouwde natuurlatex topper van 7 cm.
De Havea 4000 is een circa 26 cm hoge matras met een gezoneerde natuurlatex kern. Deze matras behoeft niet gekeerd te worden.  Je hoeft alleen de topper maar te draaien. Lekker makkelijk.
De onderzijde bestaat uit  een 3D breisel, waardoor er altijd een luchtlaag is tussen de bodem en de matras voor een optimale ventilatie. Optioneel ook te verkrijgen met een Optinop (anti-slip) onderzijde.

 

Havea 3000
Dit is voor de slapen die stabiel wil liggen, maar wel met een duidelijk comfort. De Havea 3000 is een circa 21 cm dikke matras met een gezoneerde natuurlatex kern.

 

Havea 2000
De instapper die niet onder doet voor de rest. De Havea 2000 is een circa 19 cm dik matras, met een gezoneerde natuurlatex kern. Gewoon een heerlijk natuurlijk comfort.

Pulse-latex

Pulse latex is een nieuw ontwikkeld schuim op basis van 50% natuurlatex. Een heerlijk soepel schuim en enorm sterk en ventilerend.

CumLaude 4000
Dit matras heeft een unieke opbouw. Ale het goede van onze schuimen zit in deze matraskern verborgen. Een stabiele drager onderin de matras en daarop 3 lagen Pulse latex in verschillende hardheden.
De CumLaude 4000 is een circa 25 cm hoog matras met een kern opgebouwd uit een drager van energyfoam en 3 lagen Pulselatex. Deze matras behoeft niet gekeerd te worden. Draaien van hoofd naar voeteneind is voldoende. De onderzijde bestaat uit een 3D breisel, waardoor er altijd een luchtlaag is tussen de bodem en het matras voor een optimale ventilatie. Optioneel ook te verkrijgen met een Opti-nop (anti-slip) onderzijde.

 Alle matrassen zijn naar uw keuze verkrijgbaar met een wasbare tijk, de Climate, (matrashoes) of  een tijk met wol, de Natura.

Natura
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie.  Deze tijk is niet wasbaar, maar wel bij de stomerij te reinigen.

Climate
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie.  

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten. 

Opti-nop onderzijde
Opti-nop onderzijde is uitermate geschikt als bescherming tegen een ruwe ondergrond van bijvoorbeeld een spiraalbodem.

 

 

Subcategorieën