Latex collectie

Latex collectie

De Latex collectie is opgebouwd uit drie verschillende natuurlatex matrassen en een matras met een Pulse-latex kern.

Natuurlatex en Pulselatex beschikken door hun open celstructuur over goed ventilerende eigenschappen. Tevens hebben zij een uitstekende elasticiteit en veerkracht. Hierdoor bieden de matrassen een zeer goede ondersteuning en zijn deze matrassen zeer comfortabel. Natuurlatex en Pulselatex matrassen zijn uitermate geschikt om te combineren op een (verstelbare) lattenbodem of boxspring en hebben een lange levensduur.

Iedere matras is leverbaar in 2 uitvoeringen: Natura of Climate.

 

Natura
In deze uitvoering is de tijk gevuld met zuiver scheerwol. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog elastische schouderzone. Standaard voorzien van handgrepen.

Climate
In deze uitvoering is de tijk voorzien van klimaatvezel en een 3D breisel. Hierdoor blijft er altijd een luchtlaag tussen de kern van de matras en het lichaam. Dit garandeert een optimale ventilatie. De stof is voorzien van Tencel voor een optimale vochtregulatie. Optioneel is de hoog elastische schouderzone. Standaard voorzien van handgrepen.

Elastische schouderzone
In deze optie is het schoudergedeelte van de matras voorzien van een niet gevuld elastisch gedeelte, waardoor de druk op de schouder substantieel verminderd wordt. Speciaal bedoeld voor mensen met schouder en/of nekklachten.

Opti-nop onderzijde
Opti-nop onderzijde is uitermate geschikt als bescherming tegen een ruwe ondergrond van bijvoorbeeld een spiraalbodem.

Natuurlatex

L40
De L40 is een circa 26 cm. hoge matras met een gezoneerde natuurlatex kern. Deze matras behoeft niet gekeerd te worden. De onderzijde bestaat uit  een 3D breisel, waardoor er altijd een luchtlaag is tussen de bodem en de matras voor een optimale ventilatie. Optioneel ook te verkrijgen met een Optinop (anti-slip) onderzijde.

L30
De L30 is een circa 21 cm. dikke matras met een gezoneerde natuurlatex kern.

L20
De L20 is een circa 19 cm. dikke matras, met een gezoneerde natuurlatex kern. 

Pulse-latex

CL4000
De CL4000 is een circa 25 cm. hoge matras met een kern opgebouwd uit een drager van energyfoam en 3 lagen Pulselatex. Deze matras behoeft niet gekeerd te worden. Draaien van hoofd naar voeteneind is voldoende. De onderzijde bestaat uit een 3D breisel, waardoor er altijd een luchtlaag is tussen de bodem en het matras voor een optimale ventilatie. Optioneel ook te verkrijgen met een Opti-nop (anti-slip) onderzijde.

 

 

 

Subcategorieën